Variation

Näsan rinner och huvudet snurrar, men vad gör väl det när man har ett nytt kamerastativ som måste prövas? Och klänningar att fotografera? Några lager eyeliner och läppstift kanske lurar någon att tro att jag är fräsch i alla fall.

Här kommer hur som helst det utlovade inlägget med olika varianter på mitt klänningsmönster.
Först har vi den här. Den enda ändringen från originalmönstret är ringningen som är rakare och inte lika djup.
Här har vi en variant med lite längre ärmar och polokrage. Den är dessutom gjord med halvcirkelkjol, så om ni jämför med de andra bilderna ser ni skillnaden i vidden på kjolarna.
Den här är gjord exakt efter grundmönstret förutom att jag gjort den lite bredare i midjan så att den inte är lika tight. 
Här är en långärmad variant! Den vart dock lite för kort då jag från början tyckte den vart för lång och skulle sedan sy upp den, och jaaaaa.... Funderar på att korta kjolen ännu mer och använda den som någon slags peplum-topp. Eller ta bort kjoldelen helt och bara ha den som en vanlig magtröja. Hmmm, får fundera lite på den.
Sist men inte minst har vi min absoluta favorit. Den är nog nästan exakt samma variant som den prickiga, men av någon anledning tycker jag den här sitter finare. Och hundklänningar kan man ju aldrig få för många av, eller hur?
 
Klänningarna är tagna direkt ur tvättkorgen, så skrynklorna får ni ha överseende med.


Natalie h ❤️    •     •  

Du är så otroligt duktig!! När släpper du första kollektionen hallå??

Svar: åååh tack!!!!
hahaha det dröjer nog ett tag 😂😂😂
lillafiffilur.se


Kom ihåg mig?
Hej! Jag heter Josefine och jag är en undersköterskestuderande 20-åring från Linköping. Jag tycker om hundar, smink, att sy, läsa böcker och mycket mer. Bloggar om allt!

HannaVic logotype