Mer saker jag sytt

Här var det prickigt! 
Hängselkjol och magtröja.
Och så en superhjältekjol. Toppen ska nog sitta på en klänning sen, så den har jag inte fållat klart. Måste dessutom fixa till fållen på kjolen också, för den viker upp sig hela tiden.

Om två dagar är det Bråvalla, och jag har ett litet mål att bara ha egensydda kläder där. 
En dag ska jag ha tröjan och kjolen jag visade igår, och så ska jag ha kläderna i det här inlägget. Nu har jag bara en outfit kvar att fixa. Har en tanke om att göra en klänning i olivgrönt. 
Det blir mycket klänningar och kjolar, så jag får verkligen hoppas på bra väder haha. Jag får ta med mig ett par strumpbyxor att ha i nödfall.

Supersnippigt

 
För några veckor sedan skaffade jag mig en symaskin, och sedan dess har jag sytt nästan varenda lediga stund.
Här är min(a) senaste skapelse(r). Det är egentligen en tröja och en kjol, men om man bär de ihop såhär så ser det ju faktiskt mest ut som en klänning.

Tröjan gjorde jag lite på känn bara, och kjolen är en halvcirkelkjol (nästan, jag fick ändra lite på grund av för lite tyg kvar). Och det bästa av allt; tyget är fullt av massa snippor!
Den är dessutom muskort (på grund av tidigare nämnda brist på tyg hahah) så om jag inte passar mig kommer jag nog visa hela snippan. Kan det bli snippigare?
Hej! Jag heter Josefine och jag är en undersköterskestuderande 20-åring från Linköping. Jag tycker om hundar, smink, att sy, läsa böcker och mycket mer. Bloggar om allt!

HannaVic logotype