Ett kafé nån annan stans.

ett skepp kommer lastat med halvkassa mobilbilder
I onsdags packade jag och Otto in oss i bilen och åkte till Nyköping för att hälsa på Simona. Hon jobbar och bor på ett café som heter Åstugan. Världens mysigaste lilla ställe!
Simona skulle jobba till 16, så jag fikade lite och sen tog jag och Otto en långpromenad. Det fanns massa hallon på vägen som jag och Otto delade på (och som han senare kräktes upp, wohooo)
Sen hängde vi ett tag på Simonas mysiga rum, där Sven självklart hade hedersplatsen i sängen.
När Simona hade slutat tog vi bilen till havet och badade (okej, otto badade). Jag blev så himla förvånad över att vattnet faktiskt var varmt!  Inte bara uthärdligt-från-början-och-skönt-tillslut, utan faktiskt varmt! Men det var så kallt i luften att vi struntade i att doppa oss mer än till knäna.
Såhär såg Otto ut efter en himla massa bus i sanden. Tror att sandstrand är hans nya favorit.
Sen började våra magar kurra så vi tog oss in till stan för att hitta någonstans att äta. Efter mycket om och men hittade vi tillslut en restaurang med uteservering där man fick ha hund med sig, och som tur var hade de världens godaste pasta med tomatsås!
Sen gick vi tillbaka genom stan, och tillbaka till Simonas rum. Där somnade vi till A walk to Remember, och onsdag blev till torsdag.
Då var det dags för Simona att jobba ett tag igen. Såhär fin och glad var hon då!
När hon hade slutat jobba åkte vi in till stan för att titta runt lite på en italiensk matmarknad som var i Nyköping för ett par dagar. Det var alldeles omöjligt att gå där utan att bli superhungrig, så Simmi köpte Arancine med lax i, och jag köpte Piadine med Pesto, mozarella, tomat, aubergin och parmesan. Det var sååå gott!
Vi köpte med oss lite olika bakverk (som man köpte i lösvikt, hur bra?) och satte oss vid nyköpingshus och myste innan det var dags att säga hej då för jag skulle hem och jobba morgonen efter.
En sista selfie hann vi med. Tack för den här mini-semestern Simmi, det får vi göra om♥Kom ihåg mig?
Hej! Jag heter Josefine och jag är en undersköterskestuderande 20-åring från Linköping. Jag tycker om hundar, smink, att sy, läsa böcker och mycket mer. Bloggar om allt!

HannaVic logotype