Vill passar på att fota så mycket jag kan nu när kameran fungerar igen, så hängde med mamma ut i skogen.
Solo är inte riktigt lika glad som jag över att kameran har börjat funka. Finns nog ingen som hatar att va med på kort mer än vad han gör!
Egentligen är det nog lite lögn att säga att kameran fungerar. Flera av filerna är helt skadade när man lägger in de i datorn, men det blir ju ändå lite häftiga bilder?

Valla


Idag var jag i Valla med ett par kompisar och hälsade på djuren och grillade. Min kamera bestämde sig helt plötsligt för att börja fungera igen, så jag passade på att ta lite bilder.
Solo var nöjd över att få vara med!
Avslutar med de här smexiga bilderna.
Hej då!

Abiturientbal 2014


Fotograf: Magnus Sethson
Redigering: Jag

I lördags var det äntligen dags för bal här i Linköping! Här är ett par bilder som Johans (min balpartners) pappa fotade. Tyvärr har min kamera slutat fungera, så har inga egna bilder från balen.

Om mindre än två veckor kör vi igen, då vi inte kunde bestämma oss för vilken av balerna vi skulle dansa på (vi går på olika skolor). Så vi kör på båda helt enkelt! :)

ps. Soraya Post & F! till Europaparlamentet!! Hur bra är inte det? Trots att SD fick fler röster än någonsin känns det ändå som om något historiskt har hänt. UT MED RASISTERNA, IN MED FEMINISTERNA!
Hej! Jag heter Josefine och jag är en undersköterskestuderande 20-åring från Linköping. Jag tycker om hundar, smink, att sy, läsa böcker och mycket mer. Bloggar om allt!

HannaVic logotype