Carro Carrot.


Åkte ut till ett random fält mitt ute i ingenstans för att ta headerbilder till Carro. Såhär blev ett par av bilderna. Jag är nöjd, och det var så himla kul att fotografera igen efter att ha kameran inlämnad i över en månad. (enligt dom var det inget fel på kameran, så jag hoppas den funkar nu)

Och så flyttar jag hemifrån i övermorgon. Till en folkhögskola i Horred (en håla utanför Kungsbacka). Känns lite knäppt, men är så himla taggad just nu! Hade "hejdå-kväll" med klassen igår för att vi är så många som flyttar från Linköping nu. Insåg inte förrän igår hur mycket jag kommer sakna alla. Men ska ändå bli roligt att komma till en ny stad med nytt folk.

Tänkte dra igång bloggen lite igen nu, fast det har jag väl sagt typ tusen gånger och sen lagt av efter ett tag igen. Men vi får se hur det blir. Har ny design också, och en profilbild som Carro har målat av mig. Niiice!Kom ihåg mig?
Hej! Jag heter Josefine och jag är en undersköterskestuderande 20-åring från Linköping. Jag tycker om hundar, smink, att sy, läsa böcker och mycket mer. Bloggar om allt!

HannaVic logotype