Helsjön II.

Var ute och fotade lite i skogarna runt Helsjön förut. Här är resultatet!

Nail art.

I brist på annat att blogga om har jag kollat igenom min instagram efter olika nageldesigner jag har gjort. Djävulsnaglarna på första bilden gjorde jag på Linnea, och Halloweennaglarna på sista bilden gjorde jag på Carro. Resten har jag gjort på mig själv.
Önskar verkligen att jag hade orken att göra roligare naglar, men nu för tiden tröttnar jag direkt. Dessutom är det mycket roligare att göra andras naglar än mina egna.
Men blir liiite sugen när jag ser bilderna, kanske sätter mig och målar naglarna någon dag?

Väldigt intressant inlägg.... Men är hur uttråkad som helst så då blev det såhär. 

Helsjön.


Sådär! Då är jag äntligen inflyttad i mitt lilla rum på Helsjöns folkhögskola. Det känns så himla bra, och jag älskar mitt rum! 

Än så länge har jag knappt vågat lämna rummet haha, men imorgon börjar skolan så då lär jag förhoppningsvis känna lite folk. På de tre sista bilderna ser ni hur rummet ser ut! Lite småplock kvar men börjar få ordning nu.

Har inget internet än heller, så delar från mobilen nu. Går hur segt som helst, men förhoppningsvis får jag internet imorgon!

Nu ska jag se på film, hej då! :)
Hej! Jag heter Josefine och jag är en undersköterskestuderande 20-åring från Linköping. Jag tycker om hundar, smink, att sy, läsa böcker och mycket mer. Bloggar om allt!

HannaVic logotype