28 juni 2013

Idag har jag gjort så lite som möjligt, bara varit hemma och njutit av att ha sommarlov!

Just nu sitter jag och letar runt efter bilder på snygga frisyrer. Jag är så himla trött på mitt hår just nu och vill bara klippa av det och testa någonting nytt! Funderar på att klippa av det lite kortare än till axlarna, och så klippa lugg igen. Fast om jag klipper lugg så kommer jag säkert ångra mig typ direkt för att jag är för lat för att fixa håret varje dag. Jag ångrade mig ju när jag klippte lugg sist och nu har den precis växt ut igen så får se om jag vågar klippa den igen haha. Men kortare hår vill jag i alla fall ha! Och så funderar jag på att bleka håret eller använda silverschampo eller någoting, tycker att mitt hår är alldeles för gult nu, vill ha det vitare. Intressant!

Imorgon frammåt kvällen ska jag hjälpa till på en fest som min mormor ska ha. Jag har ingen aning om vad jag kommer få göra, men det märks!

haha jag känner verkligen av att jag inte har bloggat ordentligt på hur länge som helst. får inte ihop några vettiga inlägg alls! men jag kommer väl igång någon gång hoppas jag.

ha det bra!

och jag vet att gitarren saknar en sträng. den gick av för ett par veckor sen och jag har inte orkat fixa en ny.Kom ihåg mig?
Hej! Jag heter Josefine och jag är en undersköterskestuderande 20-åring från Linköping. Jag tycker om hundar, smink, att sy, läsa böcker och mycket mer. Bloggar om allt!

HannaVic logotype