8 Augusti 2013

Jahopp, den här bloggen blev ju inte riktigt som jag hade tänkt mig. Det har inte blivit alls så mycket uppdaterat som jag hade bestämt mig för, men jag får väl ta tag i det igen när skolan drar igång. Det är ju faktiskt bara 11 dagar kvar nu, och jag måste säga att jag faktiskt längtar litegrann. Ett år kvar, sen studenten! Känns både läskigt och roligt.
Jag tänkte köra en liten sammanfattning av sommarlovet såhär långt. Bilderna kommer från min instagram och en del händelser har ni redan fått ta del av här på bloggen, så det blir en liten repris. På instagram heter jag @theworryingkind om ni känner för att följa mig!

Sommarlovet började såklart med skolavslutning i Cloetta Center. Sen vart vi bjudna på en välkommen-hem-från-USA-fest som Annas mamma höll när Anna precis hade kommit hem efter sitt utbytesår i USA. Sen så har jag läst massa. Tipsar verkligen om serien Raija av Bente Pedersen. Såå bra!

Den här sommaren har jag spenderat hemskt mycket pengar på Hemköps plocka-ihop-själv-sallad. Men det är ju så gott ju! Sen har jag firat midsommar, och mittenbilden är den enda jag tog på hela midsommarafton men den får duga. Sen var jag på Naked Juice Bar med Becca, Sofia och Judith.

Jag har även ätit glass, druckit te och spelat minigolf med pappa, hans tjej och hennes son.

En dag åkte jag till Motala och träffade Carro. Vi åt först glass vid hamnen, och sen gick vi till tatueringsstudion och så tatuerade hon sig. Vi myste även litegrann med hennes katter.

Jag har också övningskört, ätit glass på Bosses och ätit för mycket rulltårta (men den historian har ni ju redan hört).

En dag åt jag bullar och badade med Linnea. En liten mysbild på Solo fick vara med också.

Så var det dags för bröllop! 

Och så hade jag och Linnea en liten filmkväll/sleepover hemma hos mig, och så åt vi Pommes på stranden. Sen rök mitt långa hår också!

En mysbild på mig och Solo. Har haft ännu en filmkväll, den här gången med båda Linneorna. [Länk & Länk].

Har målat naglarna på lite olika sätt.

Och varit vid Vätterviksbadet och badat. Sen kom mamma och Jörgen hem från sin bröllopsresa, och hade med sig Toblerone hem till mig! 

Sen har jag haft film-/nostalgikväll med Linnéa. (Skivan fick jag av pappa på min 5-årsdag. Den är full av mina dåvarande favoritlåtar och innehåller bland annat Electric Banana Band, Abba, Markoolio och Aqua.] Och så en lite fulsöt (mest ful) bild på Solo.

Sen så åkte jag, pappa, Rasmus,  pappas tjej och hennes son till Skara Sommarland i två dagar. Jag vann en angry birds-gris och fick en alldeles egen Minion på McDonalds.

Direkt efter Skara så satte jag, mamma och Rasmus oss i bilen till Öland. Jag tror inte att jag behöver förklara varenda bild här! Men vi var borta onsdag till lördag!

Direkt när jag kom hem från Öland gick jag på bio och såg Monsters University med några från klassen. Och dagen efter spelade jag lite mer minigolf med samma personer som sist, och så gick vi till Gamla Linköping där vi gick på Madicken-teater.

Sen så har jag lyssnat på massa bra musik. Säkert! / Mimikry / Okej.

Jahopp det var en liten sammanfattning av mitt sommarlov. Har säkert gjort mer saker, men det var det här som fanns dokumenterat på instagram.
Ha det bra!Kom ihåg mig?
Hej! Jag heter Josefine och jag är en undersköterskestuderande 20-åring från Linköping. Jag tycker om hundar, smink, att sy, läsa böcker och mycket mer. Bloggar om allt!

HannaVic logotype